Weetjes

Belangrijke weetjes

Huisregels

ONZE MASSAGES ZIJN MEER DAN EEN FYSIEKE AANRAKING

  • Moment van aanraking betekent de tijd voor jezelf; graag even de mobiel uit of stil.
  • U moment van ontspanning is kostbaar moment, laat even uw kinderen bij een oppas en uw partner even thuis. Zodat u optimaal kan genieten van u moment van ontspanning.
  • Wij vragen aan u om te zorgen voor persoonlijke hygiëne, wij zorgen voor hygiëne in de praktijk.
  • Wij garanderen ons volledig in te zetten voor u behandeling die aansluit aan u wensen en behoeften. Mochten wij dit op de dag van de afspraak niet kunnen garanderen, behouden wij het recht de afspraak te verplaatsen of te annuleren. Dit zal met een goede reden zijn, maar zonder opgave hiervan.
  • (Bij iedere behandeling gebruiken wij 5 minuten voor ons afsluit ritueel)
  • Onze massages zijn meer dan fysieke aanraking. We passen de massage naar wens en behoefte aan. Zowel fysiek, energetisch als mentaal.
  • Echter een EROTISCHE MASSAGE PAST NIET in onze praktijk. Wij zullen dit niet uitvoeren in welke vorm dit ook wordt gevraagd. Mocht u onverhoopt deze wens tijdens de massage wel hebben en hierom verzoeken, dan beëindigen wij de massage direct op en respectvolle manier en verzoeken wij u de salon te verlaten. Echter dient u de afspraak wel voor 100% te betalen.
  • Tussen de afspraken plannen wij voldoende tijd. Zo heeft u nog even de tijd om na te genieten van uw massage. Wij gebruiken deze tijd ook om onze ruimte schoon te maken, te ventileren voor de volgende afspraak. Zodat wij zeker ook de hygiëne maatregelen volgens de RIVM na komen. Maatregelen die betrekking hebben op het COVID-19 virus hebben wij opgenomen in het protocol welke terug te vinden is op de website

De praktijk is gevestigd aan de Gashouderstraat 37B in Rotterdam Kralingen. Dit is een authentiek pand uit 1905. Helaas is het niet rolstoel vriendelijk en moet u goed ter been zijn om de praktijk ruimte welke op de 1e etage is gevestigd. U bereikt dit door middel van een trap.

Helaas is het voor het pand betaald parkeren. Momenteel is dit 2,60 euro per uur van maandag t/m zondag. Van 9.00 tot 23.00 uur.

U kunt in de praktijk betalen met een betaalpas of contant. Helaas accepteren wij geen creditcards.

Wij verzorgen de benodigdheden zoals handdoeken etc. U hoeft zelf dus niets mee te nemen.

Omdat wij met olie werken, adviseren wij om een niet uw nieuwste lingerie aan te trekken. Na de behandeling zullen wij doormiddel van warme kompresdoeken uw lichaam schoonmaken zodat u zonder olie uw kleding kan aantrekken. Echter kan het voorkomen dat er olieresten op uw lingerie achterblijven. Hoewel de olie meestal bij een wasbeurt eruit gewassen wordt, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vlekken die in uw lingerie blijven zitten.

Onze praktijk door vrouwen voor vrouwen

In 2022 hebben wij het besluit genomen om onze focus op de vrouw te richten. Hieraan hebben wij onze werkzaamheden aangepast.

Zodat wij de vrouw in al haar hoedanigheid kunnen begeleiden, behandelen en adviseren. Hierdoor werken wij uitsluitend met vrouwelijke partners en zult u geen mannelijke behandelaar aantreffen.


Gesloten tijdens  feestdagen

  • Goede vrijdag, 1e & 2e paasdag, Hemelvaartdag, 1e & 2e Pinksterdag, 1e & 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.
totally body and mind massage rotterdam