Terug naar de oorsprong

Totally body and mind
Totally body and mind

Ga terug naar de oorsprong met een
holistische filosofie

Wij van Totally Body and Mind geloven dat alles met elkaar verbonden is. Bij onze behandeling terug naar de oorsprong staat de antroposofische en holistische filosofie en gedachten goed van Rudolf Steiner centraal. Alles is één en alles is met elkaar verbonden. Een holistische werkmethodiek kijkt naar de samenhang van diverse emotionele en fysieke klachten. Hierbij richten wij ons op de innerlijke ontwikkeling om zo uiteindelijk de juiste balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Bij deze holistische behandeling/massage en het aanbrengen van wol wikkels en inbakenen van het lichaam gaat de aandacht naar het te helen lichaamsdeel of het gebied waar de disbalans zich in het lichaam bevindt. Tijdens de reis ( behandeling ) gebruiken we ook andere prachtige producten uit de natuur (producten van minerale, plantaardige en dierlijke oorsprong) Hierdoor kan het lichaam (de balans) naar de oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Hierdoor zouden De klachten kunnen afnemen of zelfs verdwijnen.

Hiermee bieden wij een innerlijke reis naar de oorsprong waarbij de balans in lichaam en geest worden hersteld. En het versterken van het zelf herstellend vermogen centraal zullen staan.

De holistische behandeling ‘reis naar de oorsprong’ kan:

1. Jou ontspannen;

2. Je lichaam weer laten verbinden met je geest;

3. Het versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Gun jezelf “echt tijd voor jezelf”.

Na een warme ontvangst met een heerlijk vers kopje kruidenthee, ga je de reis naar de oorsprong ervaren.

Elk mens en elk moment is uniek. Daardoor zal de reis naar de oorsprong altijd weer een andere beleving met zich meedragen.

De reis naar de oorsprong is te boeken vanaf 80 of 120 minuten.

Totally body and mind