Thee

Geniet bij aanvang van de behandeling van een bijpassend kopje thee

Om alvast een geestelijke en lichamelijke ontspanning teweeg te brengen wordt de cliënt bij aankomst hartelijk ontvangen met een kalmerende kop kruidenthee.

De aangeboden thee wordt volledig afgestemd op de gekozen behandeling en zal voor een versterkend effect zorgen. Zo wordt er bij een ontspannende massage bijvoorbeeld ook een thee ingezet met ontspannende aroma’s. De biologische theesmaken zijn op maat samengesteld door een kruiden geneeskundige, speciaal voor Totally Body and Mind.

Kom tot rust met bloemenremedie

Het kan soms lastig zijn om een stressvolle mindset om te zetten naar innerlijke rust. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om dit proces te bevorderen. In onze praktijk maken wij naast het schenken van kalmerende thee gebruik van de bachbloesem bloemenremedie. De werking van een bloemenremedie komt overeen met de biologische kruidenthee die door ons wordt aangeboden bij binnenkomst. Bij deze homeopathische aanpak worden negatieve situaties en ervaringen geblokkeerd door de positieve energie van bloemen.

Deze alternatieve genezing is bij iedereen toe te passen, verhelpt verschillende vervelende oorzaken en zorgt dat de spirituele, mentale en fysieke gesteldheid met elkaar in lijn staan.

Ben jij toe aan een moment van complete ontspanning? Bij Totally body and mind bieden wij verschillende massage behandelingen aan die iedere vrouw mentaal en fysiek tot rust brengen. Ontdek alle behandelingen hier.

Ontdek de wereld van de bloemenremedie

Bij een bloemenremedie ligt de focus op het teweegbrengen van een positieve mindset door de negatieve energieën en gedachtes te blokkeren. Maar hoe worden deze wonderdruppels geproduceerd? Tijdens het proces worden er bloemen in een waterbron gelegd, deze worden vervolgens door de zon getrokken. De bloemen zorgen voor een verhoogde resonantie in het water waardoor er positieve energieën vrijkomen.

Door een aantal van deze druppels in te nemen consumeer je daadwerkelijk positieve energie. Dit in combinatie met een ontspannende behandeling zorgt er dus voor dat jouw body and mind totally tot innerlijke rust zijn gekomen!

✓ Focus op verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid

✓ Werkt vanuit een holistische aanpak

✓ Massage en therapie

✓ Gespecialiseerd in het behandelen van de vrouw