missie en visie

Werkwijze

Vanuit mijn visie & missie werk ik uitsluitend met vrouwelijke professionals die dezelfde werkwijze en visie hanteren. 

Daarin gebruiken we multidisciplinaire werkmethodes, waarbij de vrouw centraal staat. En waar wordt gewerkt met compassie, liefde en oprechte en volledige aandacht.

Missie

Door er echt voor je te zijn met mijn zuiverste intentie. Oprecht naar je te luisteren zonder oordeel of veroordeling. Je aan te voelen waar de kern van jouw pijn zit. Om doormiddel van onze multidisciplinaire holistische werkmethode, je uit te dagen om je grenzen te verleggen. Daarbij jezelf te reflecteren en te stimuleren om zo je doel(en) te behalen. En daarnaast ook je nieuwe perspectieven aan te reiken. Maar vooral een moment van rust, persoonlijke stilte, aanraking. Hierdoor willen we jou de weg te laten vinden naar wie je in wezen bent.
Jou terug laten komen in het huis van zijn.

Multidisciplinaire werkmethode

Vaak spelen er bij onbalans en fysieke ongemakken andere aspecten mee. Die medeverantwoordelijk zijn voor hoe jij je op dat moment voelt. Dit uit zich vaak in een vermoeid, lusteloos, prikkelbaar gevoel. Je voelt je uit balans, onrustig of je zit gewoon niet lekker in je vel. Bewuste en onbewuste zaken worden bij een multidisciplinaire werkmethode meegenomen om zo een transformatie (verandering) in lichaam en geest in beweging te kunnen zetten. Dit doen we doormiddel van massagetherapie, adem coaching, voeding en suppletie, creatieve therapie, walk en talk in de natuur, personal training, lifestyle retraites en begeleiding voor vrouwen.

Visie

Mijn visie is dat door heling op cognitieve en fysieke vitaliteit je innerlijke balans hervonden wordt. Waardoor lichaam, hart & ziel weer samen resoneren en het natuurlijke ritme tot stand brengen, welke jou als persoon weergeeft. Om te kunnen groeien en herstellen gaan we vanuit een holistische visie met een multidisciplinair team samen op pad. En behandelen wij vanuit de wetenschap dat het samenbrengen van lichaam geest , hart en ziel onlosmakelijk elkaar beïnvloed. Dit om weer terug te kunnen keren naar het huis van het innerlijk zijn.
Daarom zijn onze massages meer dan een fysieke aanraking.

Totally Body and Mind is een onderdeel van een drieluik.

  • Totally Body and Mind; holistische massages en behandelingen voor de vrouw.
  • MetKomPasZie; handelsnaam van Totally Body and Mind, 
    Waarbij we onze begeleiding bij rouw, verlies & ceremonies specifiek hebben ingericht op vrouwelijke mantelzorgers. Vrouwelijke professionals die de vrouw die uit balans is geraakt weer helen door middel van begeleiding in hun transitie proces. www.metkompaszie.nl
  • Serenity Trips; handelsnaam van Totally Body and Mind, lifestyle reizen met een thema voor vrouwen door vrouwen. www.serenitytrips.