Lente Edition

Mooie vrouw trakteer jezelf op een special edition behandeling

Onze aanpak staat in het teken van een seizoensgebonden reeks holistische special edition massage/behandelingen. Die zelfliefde en zelfzorg ( selfcare) teweegbrengen bij het vrouwelijke geslacht. Door onze deskundigheid en persoonlijke aandacht zijn er verschillende holistische massage/behandelingen waar wij bij vrouwen voor verlichting kunnen zorgen. De special edition massage /behandeling is aan jaargetijden gebonden. De reeks bestaat uit een lente, zomer, herfst of winter edition en beperkt boekbaar. Wanneer de behoefte van de vrouw in het jaargetij veranderd, zullen wij de massage/behandeling hier op aanpassen.

Vrouwen kunnen zichzelf nog wel eens achteraan de rij van prioriteiten plaatsen. Met ons drukke dagelijkse leven vragen we soms te veel van onszelf en schiet een ontspanningsmomentje er te vaak bij in. Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw een moment heeft om aan haar lichaam en geest te werken, iedere vrouw verdient het immers om tot haar volle potentie te stralen en haar goed in haar vel te voelen. Je kunt namelijk pas echt goed functioneren als je goed in je vel zit! Het nemen van een special edition massage/behandeling biedt verschillende voordelen. Naast mentale ontspanning zorgt het er ook voor dat spieren worden versoepeld en de doorbloeding verbeterd.

LENTE EDITION

Mooie vrouw, wat doe jij om je goed te voelen? Stroomt het nog, de energie, ben je nog in balans?

Ga je mee met de seizoenen: zachtjes ontwaken uit de winterslaap.

SPECIALE LENTE EDITION.

Wat doe jij om je goed te voelen? De mooie ontluikende lente, alles gaat weer zachtjes stromen. Ben je er klaar voor, vol energie, fit en in balans. Kies deze keer voor innerlijke- en uiterlijke reiniging.

Boekbaar vanaf 1 april t/m 1 juni, onze SPECIALE LENTE EDITION.

Als jij na het voetenbad en begeleidende ademhaling sessie, ontspannen plaats neemt op onze verwarmde bank, maken wij de detox olie heerlijk warm. Dan start jouw innerlijke reis met jezelf. Als je nog nageniet, bereiden wij een heerlijke detox thee of smoothie.

– begeleidende ademhaling zorgt voor toxische stoffen los te laten;

– voetenbad met magnesium helpt afvoeren toxische stoffen;

– uitgebreide massage benen en voeten, meridianen en reflexpunten helpt opschonen en energie blokkades op te heffen, stimuleert reiniging van het lichaam;

– afsluitend met korte hoofdmassage;

– 60 minuten, 67,50 euro.