Herfst Edition

Mooie vrouw trakteer jezelf op een special edition behandeling

Onze aanpak staat in het teken van een seizoensgebonden reeks holistische special edition massage/behandelingen. Die zelfliefde en zelfzorg ( selfcare)  teweegbrengen bij het vrouwelijke geslacht. Door onze deskundigheid en persoonlijke aandacht zijn er verschillende holistische massage/behandelingen waar wij bij vrouwen voor verlichting kunnen zorgen. De special edition massage /behandeling is aan jaargetijden gebonden. De reeks bestaat uit een lente, zomer, herfst of winter edition en beperkt boekbaar. Wanneer de behoefte van de vrouw in het jaargetij veranderd, zullen wij de massage/behandeling hier op aanpassen.

Vrouwen kunnen zichzelf nog wel eens achteraan de rij van prioriteiten plaatsen. Met ons drukke dagelijkse leven vragen we soms te veel van onszelf en schiet een ontspanningsmomentje er te vaak bij in. Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw een moment heeft om aan haar lichaam en geest te werken, iedere vrouw verdient het immers om tot haar volle potentie te stralen en haar goed in haar vel te voelen. Je kunt namelijk pas echt goed functioneren als je goed in je vel zit! Het nemen van een special edition massage/behandeling biedt verschillende voordelen. Naast mentale ontspanning zorgt het er ook voor dat spieren worden versoepeld en de doorbloeding verbeterd.

HERFST EDITION

Langzaam worden de dagen korter

Voel je de wind langs je lichaam gaan

Fluisteren de bomen dat het tijd wordt om te komen

Wanneer je dan in het bos de stilte kan voelen

En de mooie herfstkleuren kan bewonderen

Heeft de natuur jouw hart zachtjes aangeraakt.

Wij verwelkomen je met een mooie biologische thee met een bijpassende bloemenremedie en een heerlijk warm voetbad. Om even helemaal terug te komen in jouw huis van zijn.

Wanneer je er helemaal klaar voor bent zullen we je een liefdevolle ontspanningsmassage geven voor het gehele lichaam.

Waarbij wij onder meer gebruik maken van mooie natuurlijke fijne materialen zoals wol-wikkels om het lichaam te omhullen en te verstillen. Gecombineerd met 100% zuivere biologische massageolie met een vleugje etherische olie die zal aansluiten op de behoefte van dat moment. We sluiten deze verwennerij af een ceremonieel herfst ritueel.

Laat de dag even voor wat het is en gun jezelf een moment van totale ontspanning.

Duur van de herfst editie 60 minuten

Te boeken van 1 oktober t/m 21 december 2023