Team

Sonja Paul

Holistische massages & massage therapie

Mijn naam is Sonja Paul geboren in Rotterdam en mijn sterrenbeeld is boogschutter.
Ik ben getrouwd met de allerliefste en woon met mijn 2e liefde (mijn eigenwijze) maar lieve hondje Boaz in hartje Rotterdam.

Tijdens ons vrije tijd wonen wij met heel veel plezier in onze 2e woning in Turkije. Waar wij regelmatig zijn om ons zelf weer opladen en te ontladen en bewust even een stapje terug doen. Om zo weer met een openen & scherp vizier aan de slag te kunnen.

Sonja Paul Totally Body and Mind Massage Rotterdam
Viona Munro Holistische massages & massage therapie

Viona Munro

praktijk waarnemer

Mijn naam is Viona Munro.
Mijn specialisaties zijn: lichaamstherapie, massagetherapie, voetreflex, holistische & spiritueel masseuse. Aroma specialist, begeleiding in verlies. Ervaringsdeskundige verlies bij zwangerschap.

Ik ben een vrolijk positief persoon met een zonnig gemoed. Liefdevol zijn en de rijkdom van het leven ervaren met al de bergen en de dalen, in balans zijn met wie je in wezen bent , is waardevol voor mij.

Dat is waar ik voor sta! 
Mijzelf te zijn, maar ook van betekenis kunnen zijn voor anderen, dat is niet altijd vanzelf gegaan. Lang is de weg die ik heb moeten gaan.

Steeds weer vallen en weer opgestaan.  Kernwaarden die belangrijk voor mij zijn : o.a. liefde, levenslust, kwaliteit, samen, balans,  avontuurlijk, betrouwbaarheid, groei, spiritualiteit, zingeving, mogelijkheden, waarheid, toegankelijkheid, zelfwaardering. 

Ik wil graag een stukje met je meelopen, waar gaan jouw voeten heen?

Kimberley van Loenen

Partner

Mijn naam is Kimberley van Loenen.

Professioneel personal trainer, orthomoleculair voedingsadviseuse, masseuse.
Mijn verbinding met Totally Body and Mind & MetKomPasZie / Serenity trips als partner is dat ik achter de missie en visie sta en me daarmee verbonden voel. Waarbij wordt gewerkt met een multidisciplinaire werkmethode waar belasting en belastbaarheid van lichaam en geest centraal staat.

Binnen Totally Body and Mind & Serenity trips zet ik mensen letterlijk in beweging, zowel mentaal als fysiek. Dit doe ik doormiddel van persoonlijke begeleiding van effectieve
workouts, Bodybalance et cetera. Dit kan gecombineerd worden met orthomoleculaire voedingsadviezen en suppletie voor een gezond en verantwoord voedingspatroon. Hierdoor komen vrouwen weer lichamelijk en geestelijk in balans en optimaliseren we de vitaliteit en energiebalans Waardoor de vrouw vanuit haar innerlijk weer zal gaan stralen en de geest positief en opgewekt raakt.

Kimberly van Loenen Totally Body and Mind
massage neem de tijd