Team

Sonja Paul

Holistische massages & massage therapie

Goedendag dames, ik ben Sonja Paul, de compassie volle, eigenaresse van Totally Body and Mind, MetKompasZie en Serenity Trips. Sinds 2007 focus ik op lichaamsgerichte therapie, massages en diverse behandelingen. Na 27 jaar in administratieve- en management functies te hebben gewerkt, gooide ik het roer om en richtte mijn eigen praktijk op. Na het voltooien van opleidingen in personal health coach, EMDR, adem coaching, orthomoduculair voedingsadviseur en orthomoduculair detox coach en nog veel meer, besloot ik me te specialiseren in het coachen van vrouwen.

In 2021 behaalde ik mijn HBO Bachelor in Verlies en Rouwkunde & Transitie, waarna ik MetKompasZie oprichtte. Hier begeleid ik vrouwen bij verschillende levensfases van rouw en verlies tot burn-out en voedingsadvies. Mijn visie is holistisch, waarbij ik fysieke en mentale aspecten integreer om de kern van klachten te ontdekken.

Tot slot komen al mijn disciplines samen in Serenity Trips, waar ik lifestyle reizen organiseer voor vrouwen, elk met een uniek thema. Mijn aanpak is persoonlijk, deskundig en gericht op de specifieke behoeften van elke vrouw. Mijn organisatie is door vrouwen, voor vrouwen en ik ben trots op dat mijn betrokkenheid verder gaat dan alleen gesprekken en behandelingen.

Kimberly van Loenen Totally Body and Mind

Kimberley van Loenen

Partner

Mijn naam is Kimberley van Loenen.

Professioneel personal trainer, orthomoleculair voedingsadviseuse, masseuse.
Mijn verbinding met Totally Body and Mind & MetKomPasZie / Serenity trips als partner is dat ik achter de missie en visie sta en me daarmee verbonden voel. Waarbij wordt gewerkt met een multidisciplinaire werkmethode waar belasting en belastbaarheid van lichaam en geest centraal staat.

Binnen Totally Body and Mind & Serenity trips zet ik mensen letterlijk in beweging, zowel mentaal als fysiek. Dit doe ik doormiddel van persoonlijke begeleiding van effectieve
workouts, Bodybalance et cetera. Dit kan gecombineerd worden met orthomoleculaire voedingsadviezen en suppletie voor een gezond en verantwoord voedingspatroon. Hierdoor komen vrouwen weer lichamelijk en geestelijk in balans en optimaliseren we de vitaliteit en energiebalans Waardoor de vrouw vanuit haar innerlijk weer zal gaan stralen en de geest positief en opgewekt raakt.

massage neem de tijd