CADEAUBONNEN

Geef een rustgevende behandeling cadeau

Komt er binnenkort een bijzondere gelegenheid aan waar je een cadeau voor nodig hebt (denk aan een verjaardag, moederdag, Kerst, Valentijnsdag etc.) Dan zijn onze holistische behandelingen waar jij naar op zoek bent! Koop een cadeaubon met een bedrag naar keuze. Door een behandeling van Totally Body and Mind cadeau te doen ben je ervan verzekerd dat je een betekenisvol cadeau geeft. De ontvanger zal de volledige aandacht krijgen van onze professionals en na afloop van de behandeling in een staat van complete innerlijke en lichamelijke rust verkeren. Doordat in onze praktijk de vrouw volledig centraal staat maakt een behandeling van Totally Body and Mind een bijzonder cadeau voor iedere vrouw. Wil je meer te weten komen over hoe de vrouw centraal staat bij Totally Body and Mind? Je leest er alles over op de webpagina Vrouw en Massage.

Wie ga jij binnenkort verrassen met een ontspannende behandeling?

Kies voor totale ontspanning bij Totally Body and Mind

Onze praktijk biedt veel verschillende behandelingen aan die elk voor lichamelijke ontspanning of innerlijke rust zorgen. In ons aanbod is een duidelijke tweedeling van behandelingen met en zonder fysieke aanraking.

Door een bon van Totally Body and Mind cadeau te doen kan de ontvanger zelf een behandeling kiezen die aansluit op de wensen en klachten van deze persoon. Als je een behandeling van onze praktijk cadeau doet, laat jij de ontvanger weten dat deze persoon een ontspannend rustmoment verdient.

Onze praktijk werkt vanuit een holistische wijze waarbij wij op een diep niveau totale ontspanning teweeg willen brengen.

Ontvang een warm welkom bij onze massagepraktijk in Rotterdam

Eenmaal aangekomen bij onze praktijk wordt de persoon hartelijk ontvangen met een heerlijk, maar vooral rustgevend drankje. Er kan gekozen worden uit twee verschillende dranken om de behandeling op gang te brengen: een biologische thee of een bloemenremedie. De aangeboden drank is volledig aangepast op het soort behandeling dat gekozen is. De thee-aroma’s en bloemenremedie hebben een versterkende werking op de behandeling die hierop volgt. Zodra je de praktijk verlaat ben je ervan verzekerd dat je in een staat van volledige innerlijke rust verkeert.

✓ Focus op verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid

✓ Werkt vanuit een holistische aanpak

✓ Massage en therapie

✓ Gespecialiseerd in het behandelen van de vrouw