Terug naar de oorsprong

Hoe is het met jou?

Hoe voelt jouw lichaam aan, is het moe, doet het pijn, is het stram en stijf. Jouw hoofd, je geest, is deze vol, druk, leeg of misschien verward.
Zit je te veel in je hoofd en daardoor te weinig in je lijf. 
Ben je zorgeloos en nog blij.

Je gevoelens, voel je ze nog, zijn ze rustig of te intens. 
Heb je nog dromen, verlangens en gelukkige gedachten.
Ben je ontspannen maar voel je je niet meer verbonden, niet meer in balans.
Of wil je gewoon even graag tijd voor jezelf inplannen

Wij werken volgens het antroposofische holistische gedachtengoed geïnspireerd op het werk van Rudolf Steiner.

Hiermee bieden wij een innerlijke reis naar de oorsprong waarbij de balans in lichaam en geest worden hersteld. En het versterken van het zelf herstellend vermogen centraal zullen staan.

Alles is één en alles is met elkaar verbonden. Een holistische werkmethodiek kijkt naar de samenhang van diverse emotionele en fysieke klachten.

De holistische behandeling ‘reis naar de oorsprong’ kan jou ontspannen, je lichaam weer laten verbinden met je geest, je gevoelens, je gedachten en je verlangens. 
Het versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
Door de holistische massage en het aanbrengen van wikkels en inbakenen van het lichaam gaat de aandacht naar het te helen lichaamsdeel of het gebied waar de disbalans zich in het lichaam bevindt.
De klachten kunnen hierdoor afnemen of zelfs verdwijnen.

Tijdens de reis (behandeling) gebruiken wij prachtige natuurlijke middelen van minerale, plantaardige en dierlijke oorsprong zoals wol, kruiden, bijenwas, oliën, bloesemremedie ’s en magnesium.

Je zult dit gaan ervaren, na een warme ontvangst met een heerlijk vers kopje kruidenthee.  Dan maak je de reis naar de oorsprong.  Dit maakt het verschil met geboekte tijd “echt voor jezelf”

De reis naar de oorsprong is te boeken vanaf 80 of 120 minuten.

Elk mens en elk moment is uniek. Daardoor zal  de reis naar de oorsprong altijd weer een andere beleving met zich meedragen. .

Je zal ervaren, na een warme ontvangst met een heerlijk vers kopje kruidenthee en ‘de reis naar de oorsprong ‘ op maat gemaakt naar jou behoefte op dat moment, wat het verschil maakt met geboekte tijd ‘echt voor jezelf’.

Totally body and mind
Totally body and mind
Totally body and mind