Behandelingen

Vind de juiste holistische behandeling voor jou

Bij Totally Body and Mind hebben wij een breed aanbod in verschillende behandelingen om jou te helpen tot lichamelijke en mentale rust te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat een mens pas echt goed kan functioneren als hij goed in zijn vel zit. De behandelingen die worden aangeboden variëren van persoonlijke begeleiding tot fysieke massages. Zo bieden wij bijvoorbeeld bindweefselmassages, hotstone massages en duo-massages maar geven wij ook persoonlijke begeleiding bij rouw en verlies. In onze praktijk staat de vrouw centraal, daarom zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van het vrouwelijke geslacht.

Ontspannende massages vind je bij Totally Body and Mind

Ontspanning is erg belangrijk voor de mentale gesteldheid van een mens. Toch schiet een momentje voor jezelf er nog net te vaak bij in. In onze praktijk behandelen wij vanuit een holistische benadering. Dit houdt in dat alle facetten van een mens met elkaar verbonden zijn (de fysieke, mentale en geestelijke gezondheid). Wanneer een mens bijvoorbeeld verdriet heeft kan dit doorzetten naar een fysieke pijn in de rug. Andersom kan een fysieke pijn ook zorgen voor bepaalde emoties.

Beleef mentale en lichamelijke rust door een massage behandeling

Het nemen van een massage behandeling kan van grote waarde zijn in een mensenleven. Naast de vele lichamelijke voordelen brengt een moment van ontspanning ook innerlijke rust met zich mee. Bij Totally Body and Mind bieden wij verschillende holistische massages aan die de kern van jouw probleem aanpakt en verhelpt.

Kies voor totale ontspanning met een massage van Totally Body and Mind

Zodra je onze praktijk binnenstapt zullen onze deskundigen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een moment van mentale en fysieke rust hebt. Bij aankomst wordt er meteen kruidenthee of bloemenremedie aangeboden om het ontspanningsproces te voorspoedigen. Alle aangeboden dranken hebben een bepaalde werking die aansluit op de gekozen behandeling. Voor meer informatie over de geschonken dranken kun je terecht bij onze webpagina over thee.

Ontdek behandelingen waar de vrouw centraal staat

Bij Totally Body and Mind zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van de vrouw. Met onze vakkennis en deskundigheid doen wij hard ons best om pijnen en ongemakken bij iedere vrouw te verhelpen. Iedere behandeling wordt uitgevoerd door een vrouwelijke professional, zo worden er bijvoorbeeld bij de rouw, verlies & ceremonies uitsluitend vrouwelijke mantelzorgers ingezet. Voor meer informatie over het vrouwelijke specialisme kun je terecht op de pagina Vrouw en Massage

✓ Focus op verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid

✓ Werkt vanuit een holistische aanpak

✓ Massage en therapie

✓ Gespecialiseerd in het behandelen van de vrouw