Duo massage in Rotterdam

Geniet samen van een duo massage

Een duomassage, ook wel een koppelmassage genoemd, is de perfecte manier om je partner een gebaar van liefde en waardering te tonen. Tijdens een duomassage kunnen de twee partners naast elkaar genieten van een rustgevende massage, terwijl ze hun relatie vieren.

Een traditionele duomassage begint met een overleg tussen de massagetherapeut en de cliënten. Tijdens het consult beoordeelt de therapeut de massagebehoeften van de cliënt en stelt hij een doel voor de massagesessie. Na het verzamelen van essentiële informatie, ontwerpt de massagetherapeut een geïndividualiseerd zorgplan voor de twee ontvangers. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat beide partners in de massage de grootst mogelijke zorg en aandacht kunnen krijgen.

Hoe gaat een duo massage in zijn werk?

Zodra de twee in de massageruimte zijn, zal de therapeut hen vragen om samen op een kleine bank te gaan zitten. De partners bij een duomassage krijgen dan handdoeken om zich mee te bedekken terwijl ze op de massagetafel liggen. De massagetherapeut begint dan met de massagesessie, te beginnen met het masseren van het gebied tussen hun schouders. Zodra de massage begint, zijn er talloze massagetechnieken die in de massage kunnen worden verwerkt. Deze kunnen het gebruik van Zweedse massage omvatten, waarbij gebruik wordt gemaakt van zachte lange halen en kneden, evenals meer gerichte diepe weefselmassage, die tot doel heeft de spanning los te laten die diep in het spierweefsel vastzit.

Comfort staat bovenaan bij de massage

Tijdens de massage zorgt de therapeut ervoor dat de twee partners comfortabel zijn en dat de druk van de massage draaglijk is. Tijdens een duomassage houdt de therapeut vaak extra rekening met de behoeften van de twee partners, aangezien hun behoeften kunnen verschillen vanwege hun verschillende lichaamstypes. Nadat de massage is voltooid, ontspannen de twee partners zich even op de massagetafel, zodat ze ten volle kunnen genieten van de effecten van de massage.

Het is een fantastische manier voor partners om hun liefde en zorg voor elkaar te tonen

Een duomassage is een fantastische manier voor partners om hun liefde en zorg voor elkaar te tonen. Niet alleen biedt een duomassage een geweldige kans voor partners om quality time samen door te brengen, het geeft de twee ook de kans om een ​​ervaring te delen die verder gaat dan het fysieke. Tijdens een massagesessie zal de masseuse het stel helpen door middel van meditatie en/of geleide visualisatie, waardoor ze kunnen pauzeren en zich kunnen concentreren op het huidige moment en alle geneugten en successen die de twee samen hebben bereikt. De massagesessie helpt ook om de band tussen de twee te versterken en tegelijkertijd een ruimte van ontspanning en rust te bieden.

Kortom, een duomassage is de ultieme manier om je partner te laten zien hoeveel je om je geeft. Door een kalmerende massage-ervaring te delen, kunnen koppels op een dieper niveau contact maken en samen ontspannen, terwijl ze ook de broodnodige kans krijgen om de stress van het leven opzij te zetten en in het moment te zijn.

Maak een afspraak met Sonja Paul om samen heerlijk te ontspannen

duomassage rotterdam

Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Jouw inschrijving is geld waard!

Maak kans op een gratis holistische behandeling t.w.v. 67,50 wanneer jij je in de maanden maart april mei 2024 inschrijft. Elke maand verloten we 3 behandelingen.

Formulier Inschrijving