Coaching

Als salescoach stimuleer en motiveer ik mensen om het beste uit zich zelf te halen en hun commerciële vaardigheden op een desgewenst niveau te brengen. Maar vooral op doelstellingen om de salestargets te behalen. Door ondersteuning te bieden in gespreksvaardigheden en de verkoopstrategie die bij een organisatie past.

Als personal health coach begeleid ik cliënten op individueel niveau of op collectief niveau in het duurzaam verbeteren van hun leefstijl, zodat cliënten een vitaal en uitgebalanceerd lichaam krijgen en behouden. Door het gezondheidsgedrag positief te beïnvloeden worden lange termijn effecten behaald.
Mijn skills zijn behaald met een erkend geaccrediteerd diploma. Inmiddels heb ik mijn specialisatie liggen in het coachen van gedragingen of patronen die gerelateerd of ontstaan zijn aan relatieproblematieken zoals, een verkeerd zelfbeeld, afwijkende gedragspatronen etc. Mijn specialisatie is “de vrouw in al haar haar totale hoedanigheid”

Als massagetherapeute heb ik mijn oorsprong liggen bij de sportmassage. Vervolgens heb ik verschillende geaccrediteerde opleidingen gedaan om deze passie inhoudelijk meer vorm te geven. Van Westerse tot Oosterse massagetechnieken en van holistisch tot bindweefsel. Dit zijn de skills die ik in mijn portofolio kan aanbieden. De voorkeur geef ik om in het land van herkomst verschillende massage vormen te leren en te ondergaan.
Momenteel ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan door verschillende modules te volgen voor hypnosecoach.