Over de praktijk

Totally Body and Mind kunt u vinden in hartje Rotterdam gelegen aan de Gouvernestraat 257, zijstraat van de Nieuwe Binnenweg en nabij alle openbaar vervoer mogelijkheden. U bent van harte uitgenodigd om te komen. Voor informatie over de behandelingen die ik uitvoer, dit zijn niet alleen massage maar ook facials, hot wax behandelingen, lichaamspakkingen, begeleiding over lifestyle verandering, hulp en begeleiding bij het afslanken  etc. Ik sta u dan ook graag te woord.

Om u als client zoveel mogelijk de aandacht te kunnen geven, heb ik ervoor gekozen om uitsluitend op afspraak te werken. Zodat ik u de volledige aandacht kan schenken die u verdient.

Misschien is het overbodig te melden, maar toch doe ik het even om zo misverstanden te voorkomen. In mijn praktijk worden er GEEN EROTISCHE MASSAGES of EROTISCHE HANDELINGEN TOEGEPAST.

Gezien de aard van de werkzaamheden wil ik niet een behandeling onderbreken om een telefoon op te nemen. Daarom indien u mij niet direct aan de telefoon krijgt, vraag ik u om een voicemail bericht in te spreken of een WhatsApp te sturen. Zodra ik weer in de gelegenheid ben zal ik contact met u opnemen. Een eventueel bericht achterlaten via de contactpagina op de website is ook een mogelijkheid.

Mijn telefoonnummer is 06 - 4151 2787 en ik ben bereikbaar vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur.

Het komt natuurlijk wel eens voor dat ik een weekend vrij ben of met vakantie ben in het buitenland. Ik beantwoord dan alleen via de email uw vraag en probeer binnen 48 uur te reageren.

 

workshops en reizen kalender

Er zijn momenteel geen geplande workshops of reizen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de lifestyle reizen en aanbiedingen op ons complete aanbod? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief of volg mij op facebook.