Over mij

Sonja Paul

Ik ben Sonja Paul geboren en getogen in Rotterdam en woon samen met mijn partner en niet te vergeten mijn 2e grote liefde Spikey een 14 jarige Britse Korthaar kater. In hartje Rotterdam.

Na een zware periode (1998) op mijn levenspad ben ik in aanraking gekomen met massages. En dit heeft mijn persoonlijk veel gegeven. Daar waar ik als mens veel had verloren. In 2005 ben ik na mijn opleiding tot masseuse, Totally Body and Mind vorm gaan geven. Waar ik met de meest zuivere intentie en mijn liefde voor mensen, hard aan heb gewerkt tot hetgeen wat Totally Body and Mind nu voor staat. Dit is integriteit, respect en aandacht voor diegene die ik mag aanraken en de medemens die op mijn pad komt.

Dit komt tot uiting in mijn behandelingen die ik met de meest mogelijk aandacht zal uitvoeren. Naast de massages heb ik in 2012 Serenity trips opgezet. Dit is ontstaan uit de vraag van mijn cliënten uit de praktijk. Serenity trips staat voor lifestyle reizen met een thema. Reizen die met dezelfde zorg en aandacht zijn samengesteld als mijn massages.

Een gezonde lifestyle en gezonde voeding is in de loop van de jaren nog meer onder de aandacht gekomen omdat dit gewoonweg belangrijk is voor je algemene gezondheid. Daarom heb ik mijn werkzaamheden in de praktijk uitgebreid als gewichtsconsulente en detox coach (volgens het principe van Jacqueline van Lieshout, auteur van 28 dagen van gifbelt naar Tempel).

Mijn specialisatie in de praktijk zijn; zwangerschapsmassage, zwangerschaps-voedingstrajecten om een zo goed mogelijke start te geven aan je pasgeboren kind. Daarnaast geef ik peuter- en kleuter voedingsadviezen. Begin een goede start begin bij je zwangerschap.

 

workshops en reizen kalender

Er zijn momenteel geen geplande workshops of reizen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de lifestyle reizen en aanbiedingen op ons complete aanbod? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief of volg mij op facebook.