Gezonde voeding

Het wordt steeds duidelijker: de gezondheid van je kind begint al in de baarmoeder en daarbij speelt voeding een grote rol. Ik kan je daarbij helpen. Zeker als je vegetarisch bent óf als je juist geen hap kunt wegkrijgen tijdens de zwangerschap. Wat moet ik dan eten wordt vaak dan gevraagd? Daar kan ik jou dus bij gaan helpen,  je wilt jou kindje toch de beste start geven? Daar heeft het de rest van zijn/haar leven profijt van.

Hoe maak je het dan voor je zelf en je kinderen dan zo leuk en afwisselend mogelijk maar ook vooral makkelijk te houden? Zodat het een aangename leefstijlverandering wordt die niet voelt als opoffering, maar als prettig en aantrekkelijk en bovendien altijd en overal gemakkelijk toe te passen.

Ik heb een aantal inspirerende manieren in de praktijk om jou daar bij te helpen. Want steeds vaker op een wat verder stadium in ons leven zijn we moe, futloos, kampen met vage klachten ofhebben geen zin in de dagelijkse beslommeringen en zijn gestresst en ga zo maar door!

Fit is het nieuwe rijk, hoor ik steeds vaker. Ik geloof echt dat dit waar is. Goed voor je lichaam en geest zorgen is onlosmakelijk verbonden met een bewust leven. Maar daar moet je voor werken, in beweging komen. Als je energie wilt ontvangen, moet je er energie in stoppen. Je ziel wil zweten… en dat een fysieke work-out ook veel spirituele lessen brengt kan voor sommige inzicht geven in hun huidige lifestyle. Want als je je lekker voelt in je lichaam, voelt het leven ook lichter.